NBA

Αντετοκούνμπο: «Στην πραγματική ζωή, κανείς δεν δίνει ούτε μια γ@μημ3νη δεκάρα αν σουτάρεις με 62% εντός πεδιάς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο «Athletic» για το πόσο ασήμαντα φαίνονται τα όσα συμβαίνουν στην μπασκετική καριέρα του, σε σχέση με τη ζωή του εκτός παρκέ.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους σταρ στο παγκόσμιο μπάσκετ, είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχεται έντονη πίεση ώστε να είναι ο καλύτερος δυνατός εαυτός του εντός παρκέ.

Μιλώντας στο «Athletic» σε μία «από καρδιάς» συνέντευξη, ο «Greek Freak» τόνισε πως παρά το γεγονός πως ενδιαφέρεται προφανώς πολύ για την καριέρα του, τα όσα καταφέρνει εντός παρκέ δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στην πραγματική ζωή και κυρίως στην οικογένειά του.

«Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω τον εαυτό μου να μοιάζει σαν να κλαίω για ένα τρόπαιο. Είναι κάτι που δεν θα κάνω ποτέ, δεν πρόκειται να πέσω ποτέ στη φούσκα, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι μια φούσκα. Αυτό είναι ένα matrix», είπε ο Γιάννης, συνεχίζοντας την παρομοίωση με τη διάσημη ταινία: «Έχετε δει αυτή την ταινία, με τον Νίο; Είναι στην πραγματικότητα, είναι σε ένα σκάφος και τότε φορούν αυτό...», αναφερόμενος στη σκηνή που ο Νίο ξυπνά από την προσομοίωση και βλέπει το τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή.

«Τότε ξεφεύγει και είναι απίθανο. Σε κάτι τέτοιο βρισκόμαστε, το ξέρετε; Έρχομαι εδώ, φοράω τη φανέλα μου και ξαφνικά είμαι μία απίθανη φιγούρα, ένας μύθος, ένας Greek Freak. Αλλά όταν τη βγάζω, πάω πίσω στο σπίτι, αλλάζω πάνες, ξέρετε τι λέω; Αρνούμαι, αρνούμαι να πέσω στη... φούσκα, που δημιουργούν όσοι μου λένε ότι "έχεις πάρει τις περισσότερες ψήφους στο All Star Game" ή "Σουτάρεις 60% στα εντός πεδιάς" ή "σουτάρεις με 40% στα τρίποντα μετά το All Star Game". Κύριοι, όταν πρέπει να αφήσεις τα παιδιά σου στο σχολείο και μιλάς με άλλους γονείς ή τους δασκάλους, κανείς δεν σκέφτεσαι ή σου μιλάει για να σουτάρεις με 62% στα εντός παιδιάς. Κανείς δεν δίνει ούτε μία γ@μ... δεκάρα. Κανείς - μα κανείς - δεν νοιάζεται γ@μ@το», συνέχισε ο Έλληνας σταρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x