NBA

Νοκ άουτ για το αποψινό ματς των Μπακς με τους Σανς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τους Φοίνιξ Σανς (19:00) θα στερηθούν οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Νοκ άουτ για τον σημερινό (19:00) εντός έδρας παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με αντίπαλο τους Φοίνιξ Σανς τέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των «ελαφιών» αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον ιγνυακό τένοντα του αριστερού ποδιού του και έτσι προτιμήθηκε από τον Ντοκ Ρίβερς και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να προφυλαχθεί από το αποψινό ματς.

Ο «Greek Freak» δοκίμασε το πόδι του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των Μπακς, ωστόσο, οι ενοχλήσεις δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί απέναντι στους «ήλιους», αφήνοντας έτσι ένα τεράστιο κενό στον οργανισμό.

Πάντως, η ομάδα του Μιλγουόκι θα έχει απόψε στη διάθεσή της τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος επιστρέφει στα παρκέ μετά από 1,5 μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Για την ιστορία, αυτό είναι το τέταρτο φετινό παιχνίδι που θα χάσει ο Γιάννης, ο οποίος και μετράει στη φετινή σεζόν 30,8 πόντους, 11,2 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 64 αγώνες της regular season.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x