NBA

Τέζαραν τους Νάγκετς με μυθικό buzzer beater του Ίρβινγκ οι Μάβερικς!

Τρομερό φινάλε στο Ντάλας, με τους Μάβερικς να νικούν 107-105 τους Ντένβερ Νάγκετς χάρη σε απίθανο buzzer beater του Ίρβινγκ!

Νίκη σε ματς-θρίλερ με απίθανο φινάλε για τους Ντάλας Μάβερικς, που επικράτησαν 107-105 των Ντένβερ Νάγκετς χάρη σε τρομερό buzzer beater δίποντο του Καϊρί Ίρβινγκ!

Ο 32χρονος γκαρντ χάρισε σε νεκρό χρόνο τη νίκη στην ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στο καλάθι με το ένα χέρι και ενώ του έκανε άμυνα ο Γιόκιτς...

Οι πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο του αγώνα και διατηρούσαν μικρό προβάδισμα τόσο στο πρώτο δωδεκάλεπτο (34-30) όσο και στο ημίχρονο (61-58), με τους Μαβς να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοσή τους και να προηγούνται στην τελική ευθεία της αναμέτρησης.

Μάλιστα, έφτασαν μέχρι και στο +9, με 100-99 μόλις 4:40 πριν το φινάλε, ωστόσο είδαν τους Νάγκετς να απαντούν με ένα τρομερό σερί 14-2 και να παίρνουν προβάδισμα τριών πόντων λιγότερο από μισό λεπτό πριν τη λήξη.

Εκεί, ο Ντόντσιτς ισοφάρισε αρχικά με τρίποντο και ακολούθησε άστοχη προσπάθεια του Μάρεϊ, προτού αναλάβει δράση ο Ίρβινγκ.

Ο Σλοβένος ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 37 πόντους και εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Μάρεϊ είχε 23 πόντους για το Ντένβερ – με τον Γιόκιτς να κάνει νταμπλ νταμπλ με 16 πόντους και έντεκα ριμπάουντ.



Τα στατιστικά του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x