NBA

Θρήνος για τον Μπάρετ: Πέθανε ο αδερφός του

«Έφυγε» από την ζωή την Τρίτη ο μικρότερος αδερφός του Αρ Τζέϊ Μπάρετ, Νέϊθαν.

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του ΝΒΑ η ανακοίνωση του θανάτου του Νέϊθαν Μπάρετ, αδερφού του Αρ Τζέι, γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς. Όπως και υιού του Ρόουαν, πρώην παίκτη της Δάφνης και γενικού διευθυντή στην ομοσπονδία μπάσκετ του Καναδά.

«Ενώ η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από αυτή τη μεγάλη απώλεια, θα συνεχίσουμε να αγαπάμε τις αναμνήσεις και τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Ο Νέϊθαν ήταν ένας θεοσεβούμενος νεαρός άνδρας με ισχυρό χαρακτήρα. Ήταν στοχαστικός, ευγενικός, στοργικός, συμπονετικός, δημιουργικός, αξιοθαύμαστος και οδηγημένος», ανέφερε η κοινή δήλωση των Ράπτορς και της ομοσπονδίας του Καναδά εκ μέρους της οικογένειας, που δεν αποκαλύπτει ούτε την ηλικία του, ούτε την αιτία θανάτου.

Όπως και ο αδερφός του, ο Νέϊθαν έπαιξε μπάσκετ στην Montverde Academy στη Φλόριντα και όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος. Ο Αρ Τζέϊ δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη στο Ντιτρόιτ στην ήττα απέναντι στους Πίστονς και δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ.

Συλλυπητήρια για το χαμό του Νέϊθαν, εξέφρασε ο πρώην προπονητής του Αρ Τζέϊ στους Νικς, Τομ Τίμποντο, ο σχολιαστής Μάικ Μπριν αλλά και ο ηθοποιός Μπεν Στίλερ, μεγάλος οπαδός της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x