Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως είχαν να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο αντίπαλο και πως αγωνίστηκαν όπως έπρεπε μόνο στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο και το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά. Πιστεύει πως ήταν καθοριστικός παράγοντας ο Γκος, χαρακτήρισε ανοιχτό τον όμιλο για την πρόκριση και στάθηκε στα λάθη του Ουάτ.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ήταν πολύ δυνατός από την έναρξη του ματς, αντίθετα με εμάς. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν ήταν καθόλου εύκολο να παίξουμε εδώ.

Παίξαμε στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο με τον σωστό τρόπο, ωστόσο το ματς κρίθηκε σε κάποιες κατοχές και λάθος επιλογές. Αυτά θα πρέπει να τα δούμε στη συνέχεια και να συνεχίσουμε».

Για τις διαφορές που είδε στον ΠΑΟΚ συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι: «Τον Γκος».

Αν αλλάζει κάτι στον όμιλο και τι προβλέπει για το μέλλον: «Όπως είδατε και χθες στο ματς της Βόνης και τη δύσκολη νίκη της Τενερίφης, όλα μπορούν να γίνουν και είναι ανοιχτά. Η διοργάνωση είναι σε υψηλό επίπεδο, οπότε πρέπει να δούμε ποιος είναι ο πιο σκληρός για να μείνει μέχρι το τέλος σε αυτή».

Αν είδε κάποιο άλλο διαφορετικό στοιχείο, στην άμυνα του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει 12 παίκτες. Δεν εξαρτάται από έναν η εμφάνιση. Ο Ουάτ έκανε γρήγορα κάποια φάουλ, έδωσε και κάποια ελεύθερα σουτ και σίγουρα δεν έπαιξε όπως στο πρώτο ματς».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ