Ελλάδα

Ντέρμπι στο «Παλατάκι»

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα ξεχωρίζει από το σημερινό μενού της δεύτερης αγωνιστικής για την Basket League.

Η δεύτερη αγωνιστική της Basket League διεξάγεται σε τρεις δόσεις με το κυρίως πιάτο να σερβίρεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

Στο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ με νέο πρόσωπο τον… παλιόφιλο Μιλένκο Τέπιτς που μόλις χθες επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, θέλει να αφήσει πίσω του το σερί των τριών ηττών υποδεχόμενος τον Προμηθέα, που ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι κάνοντας το 2/2 στο Basketball Champions League απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας στην Πάτρα.

Η ΑΕΚ χωρίς τον Ντούσαν Σάκοτα, που ταλαιπωρείται από μια ελαφρά θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Τετάρτης με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ, αλλά με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρόος για πρώτη φορά στη δωδεκάδα μετά τον τραυματισμό του, δοκιμάζεται στο «Μελίνα Μερκούρη» από το Ρέθυμνο που ψάχνει την πρώτη του νίκη.

Ντέρμπι νεοφώτιστων στο «Ανδρέας Παπανδρέου», με το Περιστέρι να στοχεύει στο 3/3 απέναντι στον Χολαργό. Οι γηπεδούχοι στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμήσουν τον Μίλαν Γκούροβιτς για την πενταετή προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Κολοσσός, που ενισχύθηκε με τον Αμερικανό γκαρντ Στέρλινγκ Γκιμπς ψάχνει την πρώτη του νίκη φιλοξενώντας την Κύμη.

Την Κυριακή ο Πανιώνιος θα αναζητήσει την παρθενική του νίκη απέναντι στον Άρη που προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων με τελευταία την ήττα από την Κατάγια για το FIBA Europe Cup. Ο Παναθηναϊκός με κόσμο, αφού το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή της έδρας του σε μια αγωνιστική την οποία έχει ήδη εκτίσει, φιλοξενεί το Λαύριο των Χαραλαμπόπουλου και Λούντζη, που ενισχύθηκε με τον γκαρντ Κάμερον Τζόουνς. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται χωρίς τους τραυματίες Στρέλνιεκς και Αγραβάνη τον Ήφαιστο Λήμνου.

Αναλυτικά η τρίτη αγωνιστική:
inner

Η επόμενη αγωνιστική (4η):
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x