NBA

Ο Γιάννης απείλησε με μπουνιά τον ρούκι, Θον Μέικερ και αποθεώθηκε! (video)

Ο Έλληνας άσος αποθεώνεται από τα αμερικανικά ΜΜΕ για τη συμβουλή του στον νεαρό άσο των Μπακς που έκανε ρεκόρ καριέρας κόντρα στους Πίστονς.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απείλησε με μπουνιά τον ρούκι των Μπακς, αλλά για τον σωστό λόγο»...

Αυτός είναι ένας από τους τίτλους των αμερικανικών ΜΜΕ που αποθεώνουν τον Έλληνα άσο. Όχι δεν έχουν κάτι με τον ρούκι της ομάδας του Μιλγουόκι, Τον Μέικερ, αλλά αναγνωρίζουν στα λόγια του Γιάννη την συμβουλή που έδωσε στον νεαρότερο από εκείνον άσο των Μπακς που είχε ως στόχο να τον ωθήσει να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο παρκέ.

Αν το έκανε; Φυσικά! Η συμβουλή – προτροπή του Έλληνα διεθνούς άσου στον Μέικερ έπιασε τόπο, με τον «μικρό» να πετυχαίνει 23 πόντους σε 24 λεπτά συμμετοχής και να πετυχαίνει ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας μάλιστα και ένα καθοριστικό τρίποντο.

Μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στις κάμερες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε μια ερώτηση για την εμφάνιση του Μέικερ και εκείνος αφού έπλεξε του έπλεξε το εγκώμιο αποκάλυψε τα λόγια που του είπε:

«Εάν διστάσεις, θα σου ρίξω μπουνιά. Πάρε το σουτ όποτε πιστεύεις ότι το έχεις», ήταν τα λόγια του με τα αμερικανικά ΜΜΕ να πλέκουν –με τη σειρά τους- το εγκώμιο του Γιάννη και να αναδεικνύουν τον ηγετικό ρόλο που έχει πλέον στην ομάδα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x