NBA

Ο Ντιλέινι περιγράφει την τρομακτική εμπειρία που έζησε με τον αδερφό του

Το Χάρο με τα μάτια του είδε ο Μάλκολμ Ντιλέινι σε ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς που αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Ατλάντα.

Ήταν λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Χοκς, όταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε βγει στην Ουάσινγκτον για να γιορτάσει μαζί με οικογένεια και φίλους. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν εφιαλτικά και παρολίγον τραγικά, όπως εξιστορεί ο ίδιος σε εφημερίδα της Ατλάντα.

Ένας φίλος του λογομάχησε σε κλαμπ με έναν θαμώνα, αλλά το θέμα για την άλλη πλευρά δεν έληξε εκεί. Όταν η παρέα του Ντιλέινι αποχώρησε, λίγα στενά παρακάτω μια παρέα, προφανώς του εν λόγω θαμώνα, τους επιτέθηκε με όπλα. Ο αδερφός του πρώην άσου της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Βίνσεντ, δέχτηκε πέντε σφαίρες, δύο στον ώμο, δύο στην πλάτη και μία σε ένα δάκτυλο, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε η σύζυγός του.

Με σκασμένα λάστιχα έφτασαν σε ένα βενζινάδικο κι επειδή το ασθενοφόρο καθυστερούσε να φτάσει μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείου με ένα φορτηγό. Ο Βίνσεντ Ντιλέινι μετά από πολλαπλές επεμβάσεις και παρότι σταμάτησε να αναπνέει κατάφερε να επιβιώσει και βγήκε πρόσφατα από τη μηχανική υποστήριξη.

«Ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου», δηλώνει ο Ντιλέινι. «Αυτό ήταν το κοινό μας όνειρο. Υπέγραψα και το ευχαριστήθηκε για μία μέρα. Όταν συνήλθε δεν θυμόταν καν ότι θα παίξω στους Χοκς. Για μένα είναι σαν να μην απόλαυσε ποτέ τη στιγμή και πραγματικά δεν το ένιωσα ούτε εγώ. Ο κόσμος με ρωτάει πώς είναι που θα παίξω στο ΝΒΑ. Ακόμα όμως δεν το νιώθω. Δεν καταλαβαίνουν το γιατί. Να λοιπόν ο λόγος. Ξέρω πως δεν μπορεί να ευχαριστηθεί τη ζωή όπως μπορώ εγώ. Μέχρι να μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία μαζί μου, δεν θα είμαι χαρούμενος. Θα δουλέψω σκληρά για αυτόν», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x