Ελλάδα

Ο Πέιν και ο… επόμενος

Η ερώτηση του εκατομμυρίου το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είχε να κάνει με το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάικ Τζέιμς στο ΟΑΚΑ.

Θα έκανε ο Παναθηναϊκός κίνηση; Θα ρίσκαρε ο Πασκουάλ την χημεία της ομάδας του για να βάλει έναν ακόμα τεράστιο πρωταγωνιστή στο ροτέισόν του;

Η ερώτηση απαντήθηκε με άρνηση. Ο Μάικ Τζέιμς βρήκε ένα νέο two way contract στους Πέλικανς, ο Παναθηναϊκός επικεντρώθηκε στην κάλυψη ενός σημαντικότερου κενού στο ρόστερ του. Αυτός είναι, άλλωστε, ο ένας από τους λόγους που εκείνο το φλερτ δεν οδηγήθηκε σε γάμο. Οι «πράσινοι» είχαν από καιρό εντοπίσει την αδυναμία τους στη θέση «5» κι έκαναν κινήσεις για να ενισχυθούν εκεί. Κινήσεις που ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του Έιντριαν Πέιν.

Για τους μυημένους ακροατές του ΣΠΟΡ FM άλλωστε όσα συνέβησαν από εκείνο το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν απόλυτα αναμενόμενα: «Ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει τον Τζέιμς, θα πάρει ψηλό», είχε απαντήσει στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» ο Δημήτρης Κοντός όταν του είχε κάνει σχετική ερώτηση ο Τάσος Νικολογιάννης.

Και ο Παναθηναϊκός πήρε έναν ψηλό, χτυπώντας καίρια στην αγορά της Αμερικής. Κι έκανε δικό του έναν παίκτη με τρομερά στοιχεία τα οποία αν τα βγάλει στο παρκέ μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ένα επίπεδο. Για τις λεπτομέρειες του ταλέντου του Πέιν έχει φροντίσει να σας ενημερώσει με κατατοπιστικό κείμενο το sport-fm.gr από νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Και αυτή τη μεταγραφή την ακούσατε πρώτοι στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Εν Κατακλείδι» από τον… ξενύχτη Δημήτρη Κοντό.

Ένας δεύτερος λόγος που λειτούργησε αποτρεπτικά να γίνει τότε η επιστροφή του Τζέιμς ήταν και η εξαιρετική χημεία που είχε ο Παναθηναϊκός τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η ομάδα λειτουργούσε άψογα, ο Παναθηναϊκός πετούσε από νίκη σε νίκη, οποιοδήποτε ανακάτεμα μπορεί και να κόστιζε.

Σήμερα η κατάσταση είναι διαφορετική. Κατ’ αρχάς ο Παναθηναϊκός κάλυψε τη βασική του ανάγκη αποκτώντας τον Πέιν για τη γραμμή των ψηλών. Πλέον μπορεί να τσεκάρει οτιδήποτε κινείται στην αγορά μήπως και βρει κάποια κίνηση που μπορεί να τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Να το πούμε διαφορετικά; Αν είχε μείνει σήμερα ελεύθερος ο Τζέιμς δεν είναι σίγουρο ότι η απόφαση του Παναθηναϊκού θα ήταν ίδια με αυτή που πήρε τον Γενάρη. Ας το έχουμε υπόψη μας αυτό διότι το συμβόλαιό του παίκτη με τους Πέλικανς σιγά – σιγά ολοκληρώνεται. Και κάτι ακόμα: σήμερα ο Παναθηναϊκός δεν μοιάζει να είναι στην εξαιρετική κατάσταση που ήταν τον Γενάρη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x