NBA

Ο Τόμπσον έβαλε δύο τρίποντα και μετά… το παράκανε (video)

Ο σέντερ των Καβαλίερς ευστόχησε αρχικά σε δύο τρίποντα στον αγώνα με τους Σίξερς και στη συνέχεια εκτέλεσε ένα εντελώς… αψυχολόγητο.

Κάτι η καλή βραδιά που βρέθηκε ο Τριστάν Τόμπσον (17π. – 12 ριμπ.) στην ήττα των Κλίβελαντ Καβαλίερς από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, κάτι τα δύο τρίποντα που είχε ήδη ευστοχήσει, έκαναν τον ψηλό των Καβς να είναι λίγο περισσότερο ενθουσιώδης προς το φινάλε του παιχνιδιού απ΄ ότι θα έπρεπε.

Ο 28χρονος σέντερ δεν σουτάρει συχνά τρίποντα, αλλά απέναντι στη Φιλαδέλφεια ευστόχησε σε δύο στο πρώτο ημίχρονο και το πανηγύρισε μπροστά στον πάγκο των αντιπάλων, αποκτώντας προφανώς αυτοπεποίθηση.



Έτσι, με λιγότερο από τρία λεπτά να απομένουν για το τέλος και με το Κλίβελαντ μπροστά 5 πόντους, μάζεψε τη μπάλα από το μισό της ομάδας του, έκανε δύο ντρίμπλες στον Σίμονς που τον μάρκαρε και σχεδόν από το κέντρο σηκώθηκε και σούταρε αψυχολόγητο τρίποντο, με πάνω από 4 δευτερόλεπτα για το τέλος της επίθεσης.

Η μπάλα δεν βρήκε καν στεφάνι και πέρασε στην κατοχή των Σίξερς.



Αν προσέξει κανείς, θα δει επίσης ότι ο Τόμπσον σούταρε με το αριστερό, ενώ εδώ και λίγα χρόνια έχει αποφασίσει να εκτελεί με το δεξί.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x