NBA

Οι Κινγκς κέρδισαν Σπερς και παραδόσεις (pic/vid)

Σπουδαίο παιχνίδι τα ξημερώματα στο «Golden 1 Center», με τους Σακραμέντο Κινγκς να επικρατούν των Σαν Αντόνιο Σπερς με 104 – 99 και να βάζουν τέλος σε μια σειρά αρνητικών παραδόσεων.

Οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο της χρονικό διάστημα, γεγονός που τους βοήθησε σημαντικά ώστε να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη με σκορ 104 – 99, επί των Σαν Αντόνιο Σπερς και ταυτόχρονο σταματά μια άκρως αρνητική παράδοση απέναντι τους.

Κορυφαίος παίκτης για τους «βασιλιάδες» ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους (1/1 β, 9/17 σουτ και 3/7 τριπ), κατέβασε 1 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε.

Άξιοι συμπαραστάτες, ο Ντε Άαρον Φοξ με 19 πόντους (2/4 β, 7/9 σουτ και 3/7 τριπ), 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 30 λεπτά συμμετοχής και ο Γουίλι Κόλεϊ – Στέιν, ο οποίος έκανε νταμπλ νταμπλ (13 πόντους και 13 ριμπάουντ), στα 32 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΝτεΜάρ Ντερόζαν με 23 πόντους (8/17 σουτ, 7/8 β), 2 ριμπάουντ και 8 ασίστ στα 36 λεπτά συμμετοχής, ήταν ο καλύτερος παίκτης των Σπερς, ενώ σημαντικές βοήθειες προσέφερε και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ, χάρη στο νταμπλ νταμπλ που σημείωσε με τους 14 πόντους και τα 18 ριμπάουντ, στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε.

Η νίκη αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τους Κινγκς, καθώς για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια, κατάφεραν να φτάσουν νωρίτερα τις οκτώ νίκες από τους Σπερς. Επιπλέον, η ομάδα από το Σακραμέντο έβαλε τέλος στο άκρως αρνητικό σερί (5 – 45 νίκες / ήττες) που καταγράφει από την σεζόν 2004 – 2005 με αντίπαλο τα «σπιρούνια», το οποίο είναι το χειρότερο ρεκόρ ανάμεσα σε ζευγάρι ομάδων, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πλέον, οι Κινγκς (8 – 6 νίκες/ήττες) βρίσκονται στην 8η θέση έπειτα από δεκατέσσερις αγώνες ενώ οι Σπερς (7-5 νίκες/ήττες) στην 7η θέση μετά από 12 παιχνίδια, στην Δυτική Περιφέρεια.

Δείτε το βίντεο:






Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x