Euroleague

Οι προβλέψεις των προπονητών για το Final Four

Τις προβλέψεις τους για τους αγώνες του Final Four έκαναν οι προπονητές των ομάδων στη φετινή Ευρωλίγκα. Τι είπε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του φετινού Final Four, η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας κάλεσε τους προπονητές των ομάδων που έλαβαν μέρος στην κανονική διάρκεια να καταθέσουν τα προγνωστικά τους για τα αποψινά παιχνίδια αλλά και το ποιος εκ των τεσσάρων διεκδικητών θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στην πλειοψηφία τους όλοι σχεδόν οι τεχνικοί, μεταξύ αυτών και ο Σάρας Γιασικεβίτσιους, δίνουν προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ μόνο ο προπονητής της Γαλατάσαράι είναι αυτός που βλέπει τους «ερυθρόλευκους» να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά οι απόψεις των τεχνικών:

Βελιμίρ Περάσοβιτς (Αναντολού Εφές):
Για το Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Και οι δύο μπορούν να κερδίσουν. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαία άμυνα και η ΤΣΣΚΑ σπουδαία επίθεση. Δεν υπάρχει κάποιο φαβορί».
Για το Φενέρ – Ρεάλ: «Η Φενέρ έχει περισσότερες πιθανότητες επειδή φιλοξενεί το Final Four. Όμως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η καλύτερη ομάδα στην κανονική διάρκεια».
Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο: «Δεν υπάρχει φαβορί και όλες οι ομάδες μπορούν να σηκώσουν το τρόπαιο».

Εργκίς Αταμάν (Γαλατάσαραι):
Για το Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ: «Παρά το βαθύ ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα. Η εμφάνιση του Σπανούλη θα κρίνει πολλά. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο κοντά στη νίκη».
Για το Φενέρ – Ρεάλ : «Θα νίκησει η Φενέρ με μικρή διαφορά. Είναι πιο δυνατή κοντά στη ρακέτα και στην άμυνα man-to-man. Η επιθετική εμφάνιση του Μπογκντάνοβιτς θα επηρεάσει το αποτέλεσμα».
Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο: «Στον τελικό θα είναι η Φενέρ με τον Ολυμπιακό και ο αγώνας θα κριθεί στην τελευταία φάση. Ο MVP θα κριθεί μεταξύ Σπανούλη και Μπογκντάνοβιτς».

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις Κάουνας)
Για το ΤΣΣΚα – Ολυμπιακός : «Η ΤΣΣΚΑ θα κερδίσει λόγω της δυνατής της περιφέρειας».
Για το Φενερ- Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Φενέρ θα κερδίσει. Είναι πολύ καλοί αμυντικά και παίζουν μπροστά στο κοινό τους».
Για το ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο: «Το ζευγάρι του τελικού θα είναι το ίδιο με πέρυσι. Η Φενέρ θα σηκώσει το τρόπαιο και θα πάρει εκδίκηση για την περσινή χρονιά. Ο Γιούντο θα είναι MVP».

Γιασμίν Ρέπεσα (Αρμάνι Μιλάνο)
Για το ΤΣΣΚΑ- Ολυμπιακός: «Η ΤΣΣΚΑ θα αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Έχουν μεγάλο ταλέντο και διαθέτει μία από τις πιο καλές άμυνες στη διοργάνωση».
Για το Φενέρ- Ρεάλ: «Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ υγιής, παρά το βάθος στο ρόστερ της Ρεάλ».
Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο: «Φέτος είναι η χρονιά της Φενέρ. Θα σηκώσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο Γιούντο είναι ένας τρομερός παίκτης που μπορεί να κυριαρχήσει».

Τσάβι Πασκουάλ (Παναθηναϊκός)
Για το ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: «Οι όποιες προβλέψεις στο Final Four είναι πολύ δύσκολες. Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι».
Για το Φενέρ – Ρεάλ: «Και εδώ απαγορεύονται οι προβλέψεις. Η Φενέρ παίζει στην έδρα της και είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι. Και η Ρεάλ ωστόσο είναι μία εξαιρετική ομάδα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».
Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο: «Θα το κερδίσει η ομάδα που θα είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Είναι τέσσερις εξαιρετικές ομάδες και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Ντέιβιντ Μπλατ: (Νταρουσάφακα)
Για το ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: «Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει».
Για το Φενερ – Ρεάλ Μαδρίτης: «Και εδώ ισχύει πως η καλύτερη ομάδα θα επικρατήσει. Δεν υπάρχει κάποιο φαβορί».
Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο: «Δεν έχω απάντηση. Είναι ένα πολύ συναρπαστικό Final Four και όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές».

Ευγκένι Πασούτι: (Ούνικς Καζάν)
Για το ΤΣΣΚΑ- Ολυμπιακός: «ΤΣΣΚΑ»
Για το Φενέρ – Ρεάλ: «Φενέρμπαχτσε»
Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο: «Η ΤΣΣΚΑ θα υπερασπιστεί τον τίτλο της»

Ντέγιαν Ράντονιτς: (Ερυθρός Αστέρας)
Για το ΤΣΣΚΑ- Ολυμπιακός: «Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες υψηλού επιπέδου. Είναι πολύ σημαντικό πως έχουν παίκτες που έχουν ξαναπαίξει σε Final Four και έχουν κερδίσει τρόπαια. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ»
Για το Φενέρ – Ρεάλ: «Η Φενέρ έχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη, που έχει κατακτήσει οκτώ φορές τον τίτλο. Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα έχουν την στήριξη των οπαδών τους. Όλα αυτά της δίνουν ένα πλεονέκτημα»
Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο: «Η Φενέρ έχει ένα μικρό προβάδισμα όπως είπα και πριν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x