Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Απίθανο να παίξουν στο Final Four οι Ντατόμε, Λοβέρν»

Μόνο με θαύμα θα προλάβουν το Final Four της Ευρωλίγκας οι Ντατόμε, Λοβέρν, σύμφωνα με τον τεχνικό της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Απίθανη φαντάζει η συμμετοχή του Τζίτζι Ντατόμε και του Ζοφρί Λοβέρν στο Final Four της Ευρωλίγκας, όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπάνβιτ. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως ο Νίκολα Κάλινιτς και ο Γιαν Βέσελι έχουν περισσότερες πιθανότητες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
- Για την κατάσταση των τραυματιών: «Είναι απίθανο να προλάβει ο Λοβέρν το Final Four, ενώ στην ίδια περίπου κατάσταση βρίσκεται και ο Ντατόμε. Επίσης, υπάρχουν ερωτηματικά για τους Κάλινιτς και Βέσελι. Αυτή είναι η υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα. Όπως είπα μετά τη σειρά με τη Ζαλγκίρις, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η υγεία στην ομάδα».

- Για τη χαμηλή προσέλευση των φιλάθλων στο σημερινό παιχνίδι: «Ήρθαν μόνο 2.000 άνθρωποι. Αυτή η ομάδα δεν το αξίζει αυτό. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας και λυπάμαι για την χαμηλή προσέλευση σε αυτό το ματς».

- Για τα ποσοστά της ομάδας του στα τρίποντα: «Με 9/38 τρίποντα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x