Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία κατοχή»

Ικανοποιημένος με τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δήλωσε πως και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν το ροζ φύλλο.

Σημαντική χαρακτήρισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τη νίκη της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό, δείχνοντας παράλληλα και την ανακούφισή του με τον τρόπο που πήρε το ροζ φύλλο η ομάδα του, αφού ήρθε με το άστοχο σουτ του Γουίλιαμς-Γκος στο τέλος.

«Ο Ολυμπιακός είχε την τελευταία κατοχή με το σουτ του Γουίλιαμς-Γκος και αφού αστόχησε, τότε πήραμε εμείς τη νίκη. Εάν ευστοχούσε, ο Ολυμπιακός θα έχει πάρει τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία κατοχή. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά πέτυχε δύο μεγάλα τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα της επίθεσής του με τους Γουίλιαμς-Γκος και Παπανικολάου. Εμείς, στη δική μας κατοχή στο τέλος δεν επιτεθήκαμε όπως θα θέλαμε με τον Κάλινιτς, ο οποίος αστόχησε. Ήταν ένα δύσκολο και κλειστό ματς. Επίσης, ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε παίξει μόλις επτά παιχνίδια στη φετινή Ευρωλίγκα και πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να βελτιωθούμε», ήταν τα λόγια του Ζοτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x