Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως η αποστολή της Φενέρμπαχτσε φέτος είναι πιο δύσκολη, καθώς όλες οι ομάδες έχουν μεγαλύτερο κίνητρο απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Όχι μόνο λόγω των αλλαγών στο ρόστερ και της ισχυροποίησης του ανταγωνισμού, αλλά και επειδή όλες οι ομάδες θα έχουν έξτρα κίνητρο να νικήσουν τους πρωταθλητές, περιμένει πιο δύσκολη τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη Φενέρμπαχτσε.

«Είχαμε μια δύσκολη προετοιμασία, με πολλές απουσίες και πολλά παιχνίδια τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Η πρόκληση είναι μεγάλη φέτος. Η Ευρωλίγκα είναι ήδη δύσκολη και γίνεται δυσκολότερη για μας, επειδή όλες οι ομάδες θα παίζουν ακόμη πιο δυνατά απέναντί μας ως πρωταθλητές Ευρώπης», τόνισε ο «Ζοτς».

Όσο για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, είπε: «Ευχαριστούμε τον Γιούντο και τον Μπογκντάνοβιτς για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή τύχη. Όμως πλέον υπάρχουν νέοι παίκτες στην ομάδα. Η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας και την ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x