Ελλάδα

Ούκιτς: «Ακόμη δεν ξέρω πόσο καλοί ή πόσο κακοί είμαστε»

Ο Ρόκο Ούκιτς απέφυγε να πάρει σαφή θέση για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η φετινή ΑΕΚ.

Αφού χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, ο Ρόκο Ούκιτς έδειξε να μην είναι ακόμη σίγουρος για τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας του.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δεν σου δίνουν τίποτα ως δώρο, πρέπει όλα να τα κερδίσεις, να τα αξίζεις. Δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και νομίζω πως στο τέλος αξίζαμε τη νίκη», ανέφερε ο Κροάτης γκαρντ.

Όσο για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ, είπε: «Τώρα έχουμε δύο εξαιρετικούς, νέους παίκτες. Όλοι τους ξέρουν. Φτάνουμε ήδη στις πρώτες μέρες του Μαρτίου, οπότε δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο. Δεν έχω απάντηση γι' αυτή την ερώτηση, γιατί ακόμη και εμείς δεν έχουμε καταλάβει πόσο καλοί ή κακοί είμαστε. Ίσως σε ένα μήνα μπορώ να δώσω μία πιο ασφαλή απάντηση».

Τέλος, για τον καθοριστικό του ρόλο σε πολλά παιχνίδια τόνισε: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος από το πώς έχω παίξει στα τελευταία 5-6 παιχνίδια. Προσπαθούσα κάθε φορά να κάνω κάτι καλύτερο. Σήμερα κάποια πράγματα πήγαν καλά. Πάντα προσπαθώ σε αυτές τις στιγμές να βάλω κάποια σημαντικά σουτ και αυτό έγινε σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x