Ελλάδα

Πάει Παρίσι για FIBA ο Λάσκαρης, όχι ο Αγγελόπουλος

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, είναι ήδη στο Παρίσι για να συναντηθεί με τη FIBA, ενώ από την παρουσίαση του Champions League θα απουσιάζει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Τη Δευτέρα θα γίνουν στο Παρίσι τα αποκαλυπτήρια του FIBA Champions League. Ο Άρης, που προσανατολίζεται στο να πει το «ναι» στη νέα διοργάνωση, θα εκπροσωπηθεί από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη, που είναι από χθες μετά της συζύγου του στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο κ. Λάσκαρης, που δεν... πείστηκε από όσα άκουσε από τον επικεφαλής της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου, προτίθεται να συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.

Σε αντίθεση με τον Νίκο Λάσκαρη, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, δεν θα πάει τελικά στο Παρίσι. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» έχει ενδοιασμούς για το πλάνο της νέας διοργάνωσης και την ανταγωνιστικότητά της, αν και επίσης δεν έχει λάβει καμία δέσμευση από την Ευρωλίγκα πως υπάρχει προοπτική για κάτι καλύτερο από το Eurocup άμεσα. Πάντως η ΑΕΚ θα έχει εκπροσώπηση στο Παρίσι, δια του αντιπροέδρου Σταύρου Δουβή και του τζένεραλ μάνατζερ, Ντράγκαν Σάκοτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x