NBA

Πάου Γκασόλ: «Θέλω να παίξω για 3-4 χρόνια ακόμα»

Παρά τα 37 χρόνια του ο Πάου Γκασόλ δεν σκέφτεται με τίποτα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, όπως δήλωσε μετά τον αποκλεισμό των Σπερς από τους Ουόριορς.

Πρόωρο τέλος είχε στη φετινή σεζόν ο Πάου Γκασόλ, καθώς οι Σπερς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ από τους Ουόριορς.

Ο 37χρονος Ισπανός σέντερ ερωτήθηκε για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο εκείνος απάντησε πως όχι μόνο δεν τον απασχολεί αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αλλά θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον 3-4 χρόνια ακόμα.

«Έχω ακόμη βενζίνη στο ντεπόζιτό μου και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πράγματα. Στο μυαλό μου έχω ότι μπορώ να παίξω για ακόμη τρία με τέσσερα χρόνια. Από ‘κει και πέρα, θα το εξετάζω κάθε χρόνο, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι για το μέλλον», δήλωσε αρχικά ο 37χρονος Ισπανός σέντερ και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι η φετινή σεζόν πήγε πολύ καλά για μένα, καθώς ήμουν αποτελεσματικός στα λεπτά συμμετοχής που πήρα. Ενδεχομένως να ήταν από τις πιο αποτελεσματικές σεζόν μου. Φυσικά, θα ήθελα να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο, παρά το γεγονός ότι είμαι 37 και την επόμενη σεζόν θα είμαι 38».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x