Ελλάδα

Παπαγιάννης: «Έχω και εγώ ευθύνη για την ήττα»

Την ευθύνη που του αναλογεί, ανέλαβε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Basket League.

Ο διεθνής σέντερ των «πράσινων» τόνισε πως προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του μετά από καιρό και ζήτησε περισσότερη συγκέντρωση στον τέταρτο τελικό. Θεωρεί πως η ήττα προήλθε από την αστοχία του τέταρτου δεκαλέπτου και την κακή άμυνα και προσδοκά και σε δικιά του καλύτερη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, ύστερα από καιρό. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Έχω κι εγώ βάρος σε αυτή την ήττα. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Αυτό το παιχνίδι το χάσαμε στην τέταρτη περίοδο. Δεν βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ, έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. O Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και πήρε τη νίκη.

Δεν υπάρχει καμία χαρά. Δεν βοήθησα στην άμυνα. Αυτός ήταν ο ρόλος μου σήμερα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να είμαστε βελτιωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Θα χρειαστούμε τον κόσμο μαζί μας. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x