Ευρώπη

Παπαλουκάς και Αλβέρτης στη μεγάλη γιορτή της ΤΣΣΚΑ για τον Γκομέλσκι (video)

Στους υψηλούς προσκεκλημένους της μεγάλης γιορτής που διοργάνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Αλεξάντερ Γκομέλσκι, ήταν οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Αρκετά ιερά… τέρατα του ευρωπαϊκού μπάσκετ παρέλασαν το Σάββατο (20/1) στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η «ομάδα του στρατού» διοργάνωσε μία μεγάλη γιορτή για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων από τη γέννηση του Αλεξάντερ Γκομέλσκι και το «παρών» έδωσε πλήθος… θρύλων του αθλήματος.

Μέσα στους υψηλούς προσκεκλημένους ήταν οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με την ομάδα των ξένων (σ.σ. μπλε), που είχε προπονητή τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και ηττήθηκε από τη αντίστοιχη των Ρώσων (σ.σ. κόκκινοι), για την ιστορία με 56-50. Μάλιστα, βοηθοί του Ντούντα στον πάγκο ήταν οι Ντράγκαν Τάρλατς και Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Κόκκινοι (Ερέμιν): Μπαζάρεβιτς, Κουντέλιν 16, Πανόφ 16, Κισούριν 2, Νταϊνέκο 6, Μοργκούνοφ 7, Γιουντίν 3, Ζ. Πασούτιν 3, Σέβτσουκ 3, Σαβρασένκο 2, Μιχαΐλοφ 2, Φετίσοφ, Κουράσοφ.

Μπλε (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 11, Γίρισεκ, Σισκάουσκας 4, Σμόντις 5, Νουόσου 2, Κουτλουάι 7, Ριγκοντό 7, Αλβέρτης 6, Φούτσκα 4, Νεστέροβιτς 4, Τουρκσάν, Κάτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x