Euroleague

Παπαπέτρου: «Αρχή του προπονητή να ξεκινάμε από την άμυνα, καλοδουλεμένη ομάδα η Φενέρ»

Τη συνταγή της επιτυχίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ στάθηκε στην απουσία του Γιάν Βέσελι και μίλησε για τους Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει αύριο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε πως μπορεί να έρθει το πολυπόθητο «διπλό» για το «τριφύλλι».

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της Nova κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Τουρκία, ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ έκανε ειδική μνεία στην απώλεια του Γιάν Βέσελι από πλευράς Φενέρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαπέτρου:

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε σταθεροί στο πλάνο και στις αρχές μας και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού, να μην χαλαρώσουμε στιγμή, ούτε δευτερόλεπτο. Η Φενέρ είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα με ταλέντο που μπορεί σε μικρό διάστημα να ξεφύγει στο σκορ. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αν παίξουμε καλή άμυνα μπορούμε να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό και να φτάσουμε τους 80 πόντους. Είναι αρχή του προπονητή και νομίζω σωστή, να ξεκινάμε από την άμυνα. Έτσι μπορούμε να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε».

Για τον Βέσελι: «Είναι κομβική η απουσία του Βέσελι. Δεν έχει ποσότητα στις θέσεις 4-5 η Φενέρ. Νομίζω είναι καλό για εμάς και πρέπει όσο μπορούμε να τους φθείρουμε με φάουλ».

Για τους Καλάθη-Σλούκα:
«Χρόνια πολλά στον Νικ, μακάρι να του κάνουμε και εμείς καμιά ασίστ. Ο Σλούκας είναι καλός φίλος μου έξω από το παρκέ. Μέσα ο καθένας παλεύει για να φέρει την νίκη στην ομάδα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x