Euroleague

Παπαπέτρου στον ΣΠΟΡ FM: «Είμαι πανέτοιμος για ό,τι βρεθεί μπροστά μου»

Πανέτοιμος και ανυπόμονος για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας είναι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο νεαρός φόργουορντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για το τι σκέφτεται για τον αυριανό ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ: «Είναι μεγάλο ματς. Οι δικές μου σκέψεις είναι μόνο προσμονή. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, θέλουμε να παίξουμε. Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά και η προσμονή για το αυριανό παιχνίδι».

Για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός: «Νομίζω ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα και θέλουμε να το κάνουμε άλλη μία φορά».

Για το αν ο ίδιος είναι έτοιμος: «Είμαι πανέτοιμος, για οτιδήποτε βρεθεί μπροστά μου. Δουλεύω πολύ σκληρά και είμαι πανέτοιμος».

Για το μήνυμά του για τον κόσμο: «Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες και μαχητές. Ταξιδεύουν για να μας υποστηρίξουν και γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε αυτούς υπερήφανους, αλλά και εκείνους που είναι στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x