Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες στο τελευταίο δεκάλεπτο»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Κηφισιάς «αυτοκτόνησαν» στο τελευταίο δεκάλεπτο, απέδωσε την ήττα της ομάδας των βορείων προαστίων από το Ρέθυμνο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως στην αρχή της αναμέτρησης ήλεγξαν πλήρως το ρυθμό, όμως τα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο και οι χαμένες βολές έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα, φτάνοντας στη διαπίστωση πως οι παίκτες του ήταν καλύτεροι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, αλλά φοβήθηκαν να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο.

Αναλυτικά: «Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα για το συγκεκριμένο ματς. Μπήκαμε πολύ καλά, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού και εκμεταλλευτήκαμε τον κακό ρυθμό του Ρεθύμνου στο ξεκίνημα του. Είχαμε ένα προβάδισμα, το οποίο δεν καταφέραμε να διευρύνουμε, λόγω των πολλών λαθών. Τα περισσότερα από αυτά αβίαστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Ρέθυμνο ανέβασε τον ρυθμό του. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε ιδανικοί "αυτόχειρες" με τον τρόπο που παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάσαμε πολλές βολές και συνεχίσαμε να κάνουμε πολλά λάθη. Αυτό οδήγησε το Ρέθυμνο στο να το εκμεταλλευτεί και κατάφερε να κερδίσει ένα παιχνίδι στο τέλος που θα μπορούσε να ήταν δικό μας. Δείξαμε ότι φοβηθήκαμε να το κερδίσουμε.

Ήμασταν καλύτεροι σε πολλές κατηγορίες της στατιστικής. Περιορίσαμε το Ρέθυμνο στη δημιουργία και στο τρέξιμο, τομείς όπου είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πάραυτα, με 13 χαμένες βολές, δεν μπορείς να νικήσεις μία ομάδα που έχει ποιότητα και ψυχολογία. Κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών που έκαναν όλη την εβδομάδα. Συγχαρητήρια για την πορεία του Ρεθύμνου και καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x