Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Γνωρίζαμε ότι παίζουν πάνω από τα όρια του φάουλ, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Στην κατάρρευση του ΠΑΟΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Λούντβιγκσμπουργκ, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού των Γερμανών στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα του «δικεφάλου».

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα (63-83) από την Λούντβιγκσμπουργκ στο «Παλατάκι» και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους Γερμανούς για τη νίκη τους, στάθηκε στην κατάρρευση του τελευταίου δεκαλέπτου.

«Συγχαρητήρια στην Λουντβιγκσμπουργκ για τη νίκη. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και την ενέργεια τους. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, ειδικά επιθετικά. Αλλά ήταν δύσκολο να ελέγξουμε για 40 λεπτά αυτό τον ρυθμό. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφή για εμάς, αλλά θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Πρέπει να συνεχίσουμε. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς για εμάς. Πρέπει να ξεκουραστούμε και από αύριο να αρχίσουμε την προετοιμασία.

Το πρώτο ημίχρονο πήραμε 20 πόντους από το λόου ποστ. Αυτό σημαίνει ότι θέλαμνε να φύγει η μπάλα από τους περιφερειακούς και να ισορροπήσουμε τις επιθέσεις μας. Το παιχνίδι είναι ζωντανό, ο ρυθμός μπορεί να σε παρασύρει. Δεν θεωρώ ότι κάναμε βιαστικές επιθέσεις, παρά μόνο όταν είχαμε πλεονέκτημα.

Ο τρόπος που αγωνίζεται η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολλές σωματικές επαφές, παίζει πάνω από τα όρια του φάουλ κι αυτό είναι κάτι που όταν δεν πηγαίνει καλά, σε αποσυγκεντρώνει. Μετά το 27ο λεπτό χάσαμε τον έλεγχο αγωνιστικά, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αλλά ήταν μέρος του παιχνιδιού, το ξέραμε το γνωρίζαμε
», τόνισε ο 42χρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x