Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν εκτός παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Στην αγωνιστική απουσία του ΠΑΟΚ από το παρκέ της Βόννης απέδωσε τη συντριβή από την Τέλεκομ Μπον ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» έδωσε συγχαρητήρια στους Γερμανούς που είχαν συγκέντρωση και ενέργεια, ενώ αυτοί δεν φάνηκαν έτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του και περιμένει βελτίωση στα επόμενα ευρωπαϊκά ματς, ευχαριστώντας τους φίλους των «ασπρόμαυρων» που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, θέλω να συγχαρώ τη Βόννη για αυτήν τη νίκη. Ήμασταν εκτός παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αφήσαμε τους αντιπάλους να σκοράρουν 21 πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ εμείς δεν είχαμε ούτε έναν. Έπαιξαν με μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όταν γενικά η ομάδα δεν είναι έτοιμη να παίξει ένα παιχνίδι σαν αυτό, δεν είναι τόσο εύκολο να αντιδράσουμε. Ήταν κάτι σαν "ψεύτικη" αντίδραση. Όταν η ομάδα εμφανίζεται έτσι στο γήπεδο, πιστεύω ότι η ευθύνη είναι του προπονητή, επειδή δεν παίξαμε το παιχνίδι μας.

Σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε, πρέπει να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο σκέψης μας. Πιθανότατα, πιστεύουμε ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό για το Basketball Champions League, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Θέλω να πω ένα ξεχωριστό "ευχαριστώ" στους φιλάθλους μας. Μας υποστήριξαν για 40’ και τους ευχαριστώ για τη βοήθειά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x