Ευρώπη

Παπάζοφ: «Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσουμε το ματς»

Στην προσπάθεια των παικτών της Λέφσκι να νικήσουν το ματς με τον Άρη μέχρι την τελευταία στιγμή στάθηκε ο Κονσταντίν Παπάζοφ μετά την ήττα στο Αλεξάνδρειο.

Ο Βούλγαρος τεχνικός τόνισε πως υπήρξαν δύο απουσίες για την ομάδα του και πως επέλεξαν μία επιθετική άμυνα, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στάθηκε στην ατμόσφαιρα και στην οργάνωση των «κίτρινων» και εξέφρασε τη λύπη του για τον αποκλεισμό των Θεσσαλονικέων από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι σήμερα και ανταγωνιστικό. Εμάς μας έλειπαν σήμερα δύο παίκτες, ξέρω ότι ο Άρης έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, κυρίως επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, είχε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πριν από 48 ώρες.

Όπως είδαμε στο παιχνίδι, ο κύριος Αγγέλου επέλεξε μια πολύ επιθετική άμυνα και, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, συν το ότι μας έλειπαν δύο παίκτες, οι υπόλοιποι κάποια στιγμή κουράστηκαν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και την ενέργεια να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια να πάρουμε το παιχνίδι, ενώ βρεθήκαμε να χάνουμε με διαφορά έντεκα πόντων.

Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε ως πρώτοι από αυτόν τον όμιλο. Επίσης, πρέπει να πούμε ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν για το μπάσκετ, παρόλο που ήταν ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι. Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας που ήρθαν να μας υποστηρίξουν. Ήθελα να πω ότι ο Άρης οργάνωσε εξαιρετικά αυτό το παιχνίδι, το ευχάριστο ήταν ότι το ενδιαφέρον ήταν στο γήπεδο και όχι στην κερκίδα.

Έρχομαι εδώ για τέταρτη ή πέμπτη φορά στην καριέρα μου ως προπονητής, ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης με τεράστια παράδοση, ανεξάρτητα από την θέση που βρίσκεται τώρα, το έλεγα και χθες στη βουλγάρικη τηλεόραση και, μάλιστα, ανέφερα και το γήπεδο αυτό που έχει το όνομα του Νίκου Γκάλη.

Είναι πάντα κίνητρο για μια ομάδα να παίζει απέναντι στον Άρη. Λυπάμαι που δεν θα συνεχίσει ο Άρης στον συγκεκριμένο θεσμό, αλλά εύχομαι να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία. Είναι από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, η ιστορία είναι ιστορία και αυτό δεν αλλάζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x