Ελλάδα

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Σούλη Μαρκόπουλο

Απογοητευμένος με την ήττα του ΠΑΟΚ από το Ρέθυμνο ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος εξέφρασε και τα παράπονά του για μία διαιτητική απόφαση στα τελευταία λεπτά.

Η οριακή απόφαση των διαιτητών, να μετρήσουν το καλάθι του Τάλτον στο τέλος, καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την ήττα του ΠΑΟΚ από το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρεθύμνου για την εξυπηρέτηση που μας έκανε, παραχωρώντας το γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση. Από ‘κει και πέρα ήταν δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις, γιατί και το ρόστερ μας ήταν διαφοροποιημένο αλλά και γιατί παίζαμε με μία ομάδα, η οποία είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Ένα παιχνίδι που καταφέραμε και το ελέγξαμε. Φτάσαμε να προηγούμαστε με ένα καλάθι στο τέλος. Εκεί ένα σφύριγμα, δεν ξέρω, πρέπει να το ξαναδώ. Πιστεύω είναι οριακό. Ο διαιτητής έδωσε το καλάθι πολύ εύκολα (σ.σ. στον Τάλτον) και άλλαξε όλη την ισορροπία του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου και εύχομαι καλή συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Λίνος Χρυσικόπουλος είπε: «Προερχόμαστε από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ από τους αγώνες και τα ταξίδια. Σήμερα κάναμε μία υπερπροσπάθεια. Το πήγαμε εκεί που το θέλαμε αλλά στο τελευταίο δίλεπτο δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση και θεωρώ ότι εκεί χάθηκε και το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x