Euroleague

Πασκουάλ: «Είμαι ρομαντικός, δεν διαλέγω αντίπαλο»

Ρομαντικό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Τσάβι Πασκουάλ, σχολιάζοντας σχετική ερώτηση για το αν θα επέλεγε αντίπαλο στους «8», τονίζοντας ποτέ δεν το έκανε, αλλά ούτε πρόκειται να το κάνει.

Ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός Superfoods να διαλέξουν αντίπαλο εν όψει των play-off παρουσιάστηκε με δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα ο Τσάβι Πασκουάλ, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ρομαντικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι γι αυτή τη νίκη, ειδικά επειδή την κάναμε μπροστά στο κοινό μας. Πιστεύω πως όλοι το απόλαυσαν, γιατί κάναμε πολύ καλή εμφάνιση με ωραίο μπάσκετ. Όλοι έκαναν σπουδαία δουλειά, με κάποια λαθάκια, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι».

Για το αν είναι εφικτό το πλεονέκτημα της έδρας: «Είμαστε αρχικά ευτυχείς που έχουμε προκριθεί. Όταν άρχισε η Euroleague, βλέποντας την ποιότητα των αντιπάλων, η πρόκριση στους "8" αποτελούσε μια πρόκληση. Γι αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε όλους τους παίκτες για τη δουλειά που έχει γίνει. Σε ατομικό επίπεδο, αποτελεί την 11η συμμετοχή μου στα playoffs, που με κάνει πολύ χαρούμενο. Πλέον θα πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν τελικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Για το ματς με τη Μακάμπι: «Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα για εμάς που το παιχνίδι γίνεται τόσο σύντομα. Σαφώς είναι καλύτερα να παίζεις μετά από νίκη, παρά μετά από ήττα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμη δεν είμαστε απολύτως καλά. Έχουμε δύο παιδιά (σ.σ. Πέιν και Τζέιμς) που παλεύουν να μπουν καλύτερα, δουλεύουν σκληρά, αλλά δεν μπορούν όλα να γίνουν άμεσα. Πιστεύω ότι σταδιακά θα μπορέσουμε να επανέλθουμε στην καλή κατάσταση που ήμασταν τον Ιανουάριο».

Για τα σταυρώματα εν όψει play-off: «Όχι, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Με ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί. Σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε έχω διαλέξει αντίπαλο. Είμαι ρομαντικός, θέλω να κερδίζω κάθε φορά και να μην μπλέκω σε διάφορα παιχνίδια περί επιλογής αντιπάλων».

Για την απόδοση του Μάικ Τζέιμς: «Ήταν σοβαρός σε άμυνα και επίθεση. Μας βοήθησε πολύ. Είχε κάποιες πολύ καλές επιλογές. Όπως είπα και πριν, δεν γίνονται μαγικά. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του και ευελπιστώ να μας βοηθήσει εξίσου στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x