Euroleague

Πασκουάλ: «Κρίσιμο και δύσκολο το ματς στο ΟΑΚΑ»

Εντελώς διαφορετικό από τα τρία προηγούμενα φετινά και ταυτόχρονα δύσκολο και κρίσιμο χαρακτήρισε ο Τσάβι Πασκουάλ τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Κομβικός για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα είναι ο μεταξύ τους αγώνας την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε για το βαθμό δυσκολίας, αλλά και κρισιμότητας που έχει για την ομάδα του το παιχνίδι.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ σκληρό, έμπειρο και υψηλής ποιότητας αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει μόνο μια φορά φέτος στην έδρα του και ήταν απέναντί μας. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας στη διοργάνωση. Μπορεί να έχουμε κερδίσει και τα τρία προηγούμενα φετινά μας παιχνίδια, αλλά αυτό της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικό, μια νέα κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει μέσα στη ρακέτα με την προσθήκη του Λαουάλ. Παίζουν πολύ δυναμικά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό», ανέφερε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ανανέωση συμβολαίου του Μπραντ Όλεσον. «Είναι ένα ευχάριστο νέο. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη, που μας δίνει ισορροπία γιατί παίζει για την ομάδα. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν και για την ομάδα μας που συμφωνήσαμε. Ελπίζω να συνεχίσει να μας προσφέρει», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x