Euroleague

Πεδουλάκης: «Να βγάλουμε αντίδραση με νίκη»

Τη νίκη απέναντι στην Άλμπα στο αυριανό παιχνίδι Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ χαρακτήρισε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ως «φάρμακο» για τα όσα συνέβησαν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα.

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τους εντός έδρας αγώνες παραχώρησε σήμερα ο Αργύρης Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του αυριανού (14/11, 21:00) αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, ο προπονητής των «πράσινων» μίλησε για:

-τα δυνατά στοιχεία της Άλμπα Βερολίνου:
«Η Άλμπα είναι καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το κομμάτι αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και έχει αρκετά ελεύθερο παιχνίδι. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι απλά plays που ξέρεις πως τα παίζουν. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά έχει απειρία».

-τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Αΐτο Ρενέσες: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα βασικά, έχει φτιάξει πολλές ομάδες. Η διαχρονικότητά του τα λέει όλα».

-το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο: «Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει. Κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε 35 ώρες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τα αντιμετωπίζουν αυτά, να μην έχουν συναισθήματα έντονα, χαράς η λύπης. Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς».

-την κριτική που υπάρχει προς το πρόσωπό του: «Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x