Ελλάδα

Πελεκάνος: «Με συγκέντρωση και κόσμο έχουμε τύχη»

Την πεποίθηση πως ο Πανιώνιος μπορεί να αποκλείσει την Κύμη στον αγώνα Κυπέλλου του Σαββάτου εξέφρασε ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Μπορεί να τους χωρίζει μια κατηγορία, ωστόσο ο Μιχάλης Πελεκάνος θεωρεί πως ο Πανιώνιος μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στην Κύμη το Σάββατο (17:00) στο κλειστό της οδού Αρτάκης.

«Κάναμε τρεις νίκες ως τώρα στο Κύπελλο, είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα, υπάρχει πολύ καλή χημεία και καλό κλίμα. Αυτό είναι βασικό στοιχείο σε μια ομάδα. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα το δικαιώνουν αυτό. Το τεχνικό επιτελείο κάνει καλή δουλειά και αυτό έχει επίδραση στο παιχνίδι μας», ανέφερε ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σαράντα λεπτά και να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Να παίξουμε την δυνατή άμυνα που είναι και το στοιχείο της ομάδας και εάν τα κάνουμε αυτά πιστεύω ότι θα έχουμε τύχη στο παιχνίδι. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, τον θέλουμε δίπλα μας όλη την χρονιά για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x