Ελλάδα

Περήφανοι για την κλήση στην Εθνική οι τρεις του Άρη

Τη χαρά και περηφάνια που νιώθουν για την κλήση τους στην Εθνική εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασαν Βασιλόπουλος, Αθηναίου και Χρηστίδης.

Μετά από πολλά χρόνια ο Άρης έχει ξανά πολλαπλή παρουσία στην Εθνική, καθώς ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Γιάννης Αθηναίου και ο Βασίλης Χρηστίδης θα συμμετέχουν στη σύντομη προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Μεγάλη Βρετανία (24/11) εκτός και με το Ισραήλ (27/11) εντός έδρας.

Οι τρεις παίκτες της ομάδας μίλησαν στο www.arisbc.gr και αναφέρθηκαν στη κλήση τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τους αλλά και στη σημασία που έχει για τον Άρη.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τόνισε: «Η Εθνική μου έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με τη φανέλα με το εθνόσημο. Το συναίσθημα του να ακούγεται ο Εθνικός ύμνος σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αγωνίζεσαι καθώς και του να εκπροσωπείς την πατρίδα σου, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο! Σίγουρα είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αυτή που θα ζήσουμε με τους προκριματικούς αγώνες, μεσούσης της σεζόν. Όλοι ξέρουμε τι έχει προηγηθεί, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε ελάχιστες μέρες να προετοιμαστούμε. Θα βρεθούμε στην προετοιμασία παίκτες που δεν έχουμε συνυπάρξει στο παρελθόν σε ομάδες και θα πρέπει γρήγορα να γίνουμε “ομάδα”, γιατί αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Χαίρομαι για έναν επιπλέον λόγο γιατί θα είμαστε τρεις παίκτες από τον Άρη κι αυτό είναι σίγουρα τιμητικό και για την ομάδα».

Ο Γιάννης Αθηναίου που επιστρέφει μετά από περίπου ενάμιση χρόνο στην ομάδα τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον καθένα από εμάς να συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες, προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σ' αυτά τα δυο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη Μεγάλη Βρετανία και το Ισραήλ. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι ο Άρης μετά από αρκετά χρόνια θα έχει τρεις παίκτες στην προετοιμασία της Εθνικής και θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια και την ομάδα».

Ο Βασίλης Χρηστίδης κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Ανδρών μετά τους τίτλους που κατέκτησε με τις ομάδες U18 και U20. «Η κλήση στην Εθνική ομάδα είναι κάτι το μοναδικό, πόσω μάλλον όταν είσαι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που θα πάρει μέρος στην προετοιμασία. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και σε γεμίζει με όρεξη γι' ακόμη πιο σκληρή δουλειά. Προσωπικά για μένα, η συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα των ανδρών είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, έχοντας περάσει από μικρή ηλικία απ' όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σ' αυτή την πρώτη σειρά αναμετρήσεων της προκριματικής φάσης. Παράλληλα η παρουσία τριών παικτών του Άρη στην προετοιμασία της Εθνικής αποτελεί τιμή και για την ομάδα μας που στο παρελθόν έχει δώσει πολλούς παίκτες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x