Euroleague

Περιμένει στη… γωνία η Μπαρτσελόνα για τον Σίνγκλετον!

Πολύ στενά φέρεται να παρακολουθεί η Μπαρτσελόνα τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και μάλιστα σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο περιμένει το «κόψιμο» τους Κρις Σίνγκλετον για να τον αποκτήσει!

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς η άρνηση ορισμένων παικτών να γυρίσουν με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, ενδεχομένως να οδηγήσει και στη λύση της συνεργασίας μαζί τους. Ένας εξ αυτών, είναι και ο Κρις Σίνγκλετον, για τον οποίο σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει τα… αυτιά της στην Αθήνα.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στο ισπανικό δημοσίευμα, εφόσον το «τριφύλλι» λύσει το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ, οι «μπλαουγκράνα» θα κινηθούν αμέσως για την απόκτησή του, προκειμένου να τους ενισχύσει στα playoffs του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο 27χρονος φέρεται πως πολύ δύσκολα θα πει «όχι» στους Καταλανούς, καθώς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίο είχαν μία πολύ καλή σεζόν πέρυσι, στην κοινή τους θητεία στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x