Ελλάδα

Περράκης: «Θέλουμε νίκη… ανάσα κόντρα στον Άρη»

Στο δύσκολο έργο που έχει το Λαύριο κόντρα στον Άρη και στα πολλαπλά κέρδη που θα αποκομίσει σε ενδεχόμενη νίκη αναφέρθηκε ο Μιχάλης Περράκης.

Η καλή εμφάνιση, που δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, στη Λήμνο και η δύσκολη αποστολή κόντρα στον Άρη για το Λαύριο.

Ο Μιχάλης Περράκης αναφέρθηκε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ στην προσεχή αναμέτρηση (19/01, 17:30) με τους «κίτρινους» και τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ώστε να φτάσει στη νίκη, που θα αποφέρει πολλαπλά κέρδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στον ΕΣΑΚΕ

Νίκη... ανάσα

Προερχόμαστε από μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι μας στη Λήμνο που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από μια νίκη η οποία θα μας βοηθούσε να «σκαρφαλώσουμε» στη βαθμολογία και παράλληλα θα μας βοηθούσε ψυχολογικά.

Tο Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Άρη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις… εκτός από τη βαθμολογική ανάγκη για τη νίκη που έχει ο αντίπαλός μας, η ιστορία και ο κόσμος του θα κάνουν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο.

Από την πλευρά μας θέλουμε να βρούμε πάλι τον καλό μας εαυτό, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να συνοδευτεί από μια μεγάλη νίκη. Οι τρεις νέοι ξένοι παίκτες μας δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας και το κλίμα -μέσα στην ομάδα- είναι εξαιρετικό.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Αν τα καταφέρουμε αυτά πιστεύω να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη «ανάσα» που τόσο χρειαζόμαστε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x