Ευρώπη

Πέσιτς: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως εμπιστεύομαι την ομάδα μου»

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας τηn Βαλένθια, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να υπολογίζει ιδιαίτερα την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, αλλά και να δείχνει πίστη στους παίκτες του.

Την προσοχή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ACB στρέφει πλέον η Μπαρτσελόνα, η οποία δοκιμάζεται την Κυριακή (21/10) στην έδρα της Βαλένθια για την τέταρτη αγωνιστική, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να μιλά με πολύ κολακευτικά σχόλια για το επίπεδο των «νυχτερίδων», αλλά και να εκφράζει την εμπιστοσύνη του προς τους αθλητές του.

Ο 69χρονος τεχνικός των Καταλανών εξέφρασε το σεβασμό του προς τη Βαλένθια, τη μεγάλη ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα, αλλά και την εμπιστοσύνη του ίδιου προς την ομάδα του, ότι θα δώσει τα πάντα για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως: «Η Βαλένθια είναι μια ομάδα, η οποία δείχνει να διαθέτει τεράστιο ταλέντο στην επίθεση. Παρουσιάζει πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στο περιφερειακό της παιχνίδι και σ’ εκείνο κοντά στο καλάθι. Είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, όμως εμπιστεύομαι την ομάδα μου, επειδή και εμείς επίσης βελτιωνόμαστε. Είμαι σίγουρος, ότι αύριο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x