Euroleague

Πληροφορίες για τη χρήση ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στο Final 8 ζήτησε η Ευρωλίγκα

Απευθύνθηκε στις διοικήσεις των ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ζητώντας πληροφορίες για τη διαθεσιμότητά τους το χρονικό διάστημα 4 έως 26 Ιουλίου.

Εξελίξεις στο θέμα της υποψηφιότητας της Αθήνας για την διοργάνωση του Final 8 εάν αυτό τελικά αποφασιστεί να γίνει από την Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Nova, η διοργανώτρια Αρχή συμπεριέλαβε και επίσημα την ελληνική πρωτεύουσα στις υποψήφιες πόλεις για να φιλοξενήσουν το Final 8. Μάλιστα, η Ευρωλίγκα δεν έμεινε εκεί.

Απευθύνθηκε στις διοικήσεις των ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ζητώντας πληροφορίες για τη διαθεσιμότητά τους το χρονικό διάστημα 4 έως 26 Ιουλίου, δηλαδή, το διάστημα το οποίο υπολογίζεται ότι θα διεξαχθούν –εάν αυτό αποφασισθεί- οι τελευταίες αγωνιστικές αλλά και οι αναμετρήσεις για τη διοργάνωση του Final 8.

Ως συνέχεια σε αυτά, η Ευρωλίγκα έστειλε έγγραφα ρωτώντας αντίστοιχα τις διοικήσεις των γηπέδων του Αμαρουσίου και του Περιστερίου για τη διαθεσιμότητά τους καθώς υπολογίζει να τα χρησιμοποιήσει ως προπονητήρια.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι απλώς αυτό αφορά ένα προσχέδιο που κάνει η Ευρωλίγκα και όχι την επιλογή. Θυμίζουμε ότι εκτός της Αθήνας υποψήφιες είναι η Λιθουανία με γήπεδα στο Κάουνας και η Σερβία με γήπεδα στο Βελιγράδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x