Ελλάδα

Πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο της Basket League

Με πολύ ενδιαφέροντα ματς σε όλα τα «μέτωπα» ανοίγει η αυλαία του δευτέρου γύρου στην Basket League.

Σήμερα διεξάγεται το πρώτο και κυρίως πιάτο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Τρία ματς διεξάγονται στις 15:45. Ο Προμηθέας μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Μπεσίκτας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενος τον Κολοσσό, ο οποίος αποδεσμεύει τον Στέρλινγκ Γκιμπς και αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Στη Χαλκίδα η Κύμη φιλοξενεί τον Πανιώνιο που αντικατέστησε τον Έι Τζέι Σίνγκλερ με τον Μουχάμαντ Ελ Αμίν. Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία για τη μάχη της ουράς, δεδομένου πως η Κύμη είχε νικήσει 93-89 στη Νέα Σμύρνη. Το Ρέθυμνο αναμετράται με τον ΠΑΟΚ που έχει αμφίβολο τον Τζαμάλ Τζόουνς.

Στις 17:00 η ΑΕΚ με μοναδικό απόντα τον Βασίλη Καββαδά αντιμετωπίζει το Περιστέρι επιζητώντας πέρα από τη νίκη και τη διαφορά για να υπερκαλύψει το 83-80 της πρεμιέρας και να περάσει στην τρίτη θέση. Στις 17:30 ο Άρης πιθανότατα χωρίς τον τραυματία Γκάρι Μπελ ψάχνει την τρίτη σερί του νίκη για να νιώσει πιο ασφαλής κόντρα στο Λαύριο.

Την Κυριακή ο Χολαργός με ρεκόρ 5-1 στο «Αντώνης Τρίτσης» φιλοξενεί τον Ολυμπιακό που είναι πλήρης, ενώ τη Δευτέρα ο αήττητος στη Λήμνο Ήφαιστος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (που ίσως έχει διαθέσιμο για πρώτη φορά τον Άντριαν Πέιν) σε ένα ματς που θα τιμηθεί η μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:
inner

Η επόμενη αγωνιστική (15η):
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x