Euroleague

Πρίντεζης: «Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μια μεγάλη νίκη»

Στη μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια είχε… μείνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου.

Κακή διαχείριση μετά τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια έκανε ο Ολυμπιακός και αυτό του κόστισε την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου, όπως ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της Nova:

«Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μια μεγάλη νίκη. Χρειάζεται ταπεινότητα και πειθαρχία, να καταλάβει ο καθένας τι πρέπει να κάνει, για να κερδίζει η ομάδα. Δεν είναι θέμα ψηλώματος, δεν έχουμε και δικαίωμα να ψηλώσουμε, άλλωστε. Είναι θέμα εικόνων, πως μπορείς να είσαι χρήσιμος σε μια ομάδα και να έχεις μια σωστή χημεία. Παλιά μπορεί να μην παίζαμε καλά, αλλά κερδίζαμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα.

Είναι λάθος να βλέπουμε μακριά. Ποτέ δεν βλέπαμε και δεν μπορούμε να το κάνουμε τώρα ειδικά. Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για playoffs. Υπάρχουν κατά την γνώμη μου και πρέπει να παλέψουμε.

Είναι μια χρονιά με αλλαγές, χωρίς να είναι δικαιολογία αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό για τον παίκτη, να αλλάζει φιλοσοφίες και συστήματα, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Πρέπει αν κάνει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x