Ελλάδα

Πρίφτης: «Να πάμε σε πέμπτο ματς»

Ο Άρης υποδέχεται την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ στον τέταρτο «μικρό» τελικό της Basket League και θέλει τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 2-2 και να την πάει σε πέμπτο ματς το ερχόμενο Σάββατο.

Σε αυτό στάθηκε στις σχετικές δηλώσεις του ο Δημήτρης Πρίφτης, τονίζοντας την αναγκαιότητα της ισοφάρισης της σειράς, στεκόμενος στα αγωνιστικά προβλήματα και στις απουσίες που αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ δε θέλησε να σταθεί σε τεχνικές αναλύσεις που πιθανόν να κρίνουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά: «Μετά την ήττα στον τρίτο αγώνα από τον ΠΑΟΚ, καλούμαστε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να οδηγήσουμε τη σειρά σε πέμπτο ματς. Οι δυσκολίες της είναι δεδομένες και μεγαλώνουν όσο αυξάνονται τα αγωνιστικά προβλήματα. Η κόπωση από την πολύ μεγάλη σε μάκρος σεζόν φέρνει νέους τραυματισμούς.

Παρόλα αυτά, θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον τέταρτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δε θέλουμε να τελειώσει αύριο η σεζόν για μας, αλλά το ερχόμενο Σάββατο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την τρίτη θέση. Στο σημείο που βρισκόμαστε, δε χωρούν τεχνικές αναλύσεις. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ τον αντίπαλο.

Οι άδειες κερκίδες θα είναι και πάλι μπροστά μας. Εκτίουμε την τελευταία αγωνιστική της ποινής μας και εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία φορά που παίζουμε χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας».

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία απογευματινή προπόνηση την ίδια μέρα. Ο Ριντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο μετατάρσιο και για αυτό ακολούθησε μόνο ένα μέρος του προγράμματος και τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστεί. Ο Βεζένκοφ, παρά τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να νιώθει στον ώμο, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του Έλληνα τεχνικού.

Ο Νέιμικ ξανά συμμετείχε σε ένα μικρό μέρος της προπόνησης και θα φανεί στην προθέρμανση της Τετάρτης αν θα μπορέσει να ενισχύσει τους «κιτρινόμαυρους».

Τη 12άδα την αποτελούν οι: Τόρεϊ Τόμας, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Φλιώνης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x