Ελλάδα

Πρίφτης: «Συγκινητική η προσπάθεια στο δεύτερο μέρος»

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήρε την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Στο πάθος των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης την επιστροφή από το -13 και τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες, είχε πνεύμα, είχε συναίσθημα, έκανε συγκινητική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλή θέληση, πολλή ψυχή απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, με πολλές λύσεις, με καλή λειτουργία, καλό διάβασμα. έγινε σκληρό ματς. Ήταν καθοριστικό αμυντικά το τρίτο δεκάλεπτο. Είπαμε ότι με 47 πόντους στο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Δεχθήκαμε μόλις 10 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο κι αν δεν είχαμε κάποιες ολιγωρίες στο ριμπάουντ θα ήταν πιο καθαρή η νίκη μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο για τον παλμό. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο, ξέρουμε ότι τους χρωστάμε», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Θα ξεκουραστούμε τις επόμενες μέρες. Έχουμε τη μισή ομάδα τραυματίες και αυτό μεγαλώνει την αξία της σημερινής εμφάνισης. Αυτή η στασιμότητα για δύο βδομάδες δεν είναι πολύ καλή, αλλά από την άλλη στην κατάσταση που είναι η μισή ομάδα είναι καλύτερα. Ο Ξανθόπουλος είναι με θλάση, ο Τζάκσον με πελματιαία, ο Κάμινγκς με διάστρεμμα, ο Σίμτσακ ένα χτύπημα στο γόνατο, ο Φλιώνης διάστρεμμα… Έχουμε και έναν παίκτη καινούριο που πρέπει να τον βάλουμε μέσα στην ομάδα».

Όσο για το αν αυτή η νίκη θα ευεργετήσει τον Άρη, είπε: «Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι παίζει πολύ δυνατά, στο εσωτερικό της δεν έχει καμία γκρίνια και οι παίκτες πάνε με σωστό πνεύμα να παίξουν τα ματς. Θα παλέψουμε πολύ δυνατά και στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x