Ελλάδα

Πρόβα τζενεράλε με απουσίες για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 13:00 τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη τω επίσημων υποχρεώσεών του.

Ο κύκλος των φιλικών προετοιμασίας του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται σήμερα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Γαλατάσαραϊ για το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης (13:00) στο τελευταίο τους τεστ πριν τα επίσημα ματς που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα, αρχικά με τον προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στο νικητή του σημερινού Ιωνικός Νίκαιας-ΓΣΛ/Φάρος και εν συνεχεία την Κυριακή στο άδειο ΣΕΦ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη και τον Κώστα Παπανικολάου, που έμειναν στην Αθήνα λόγω τενοντίτιδας και επέμβασης στον αστράγαλο αντίστοιχα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάνις Στρέλνιεκς, που είναι πιθανό να προφυλαχθεί λόγω της κάκωσης που έχει στην ωμοπλάτη.

Η Γαλατάσαραϊ ανανεώθηκε αρκετά το καλοκαίρι, με τον Ερμάν Κουντέρ να παίρνει τη θέση του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο και πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους. Σε αυτό ξεχωρίζουν οι Αμερικανοί Σάμερς, Χόπσον, Κρίστμας, Κλάιν και Χάρντι, ο πολιτογραφημένος Σκοπιανός Χέντριξ, ο πολιτογραφημένος Βόσνιος Ρένφρο και οι Τούρκοι Πρέλτζιτς, Κοκσάλ, Αράρ και Γιαγκμούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x