Ελλάδα

Προβάδισμα λόγω χρόνου το… τένις για την μπασκετική ΑΕΚ

Η λύση του γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ δείχνει να έχει προβάδισμα για να αποτελέσει νέο «σπίτι» της μπασκετικής ΑΕΚ. Στο κάδρο παραμένει το Ποδηλατοδρόμιο, αλλά με λιγότερες πιθανότητες.

Την καλύτερη δυνατή λύση για γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ αναζητά η διοίκηση της ΚΑΕ. Η περίπτωση του γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχει προβάδισμα, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν αποφάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» παραμένει ανοιχτή η πιθανότητα για το Ποδηλατοδρόμιο, καθώς βρέθηκε χώρος για την ομοσπονδία ποδηλασίας κοντά στο Ρουφ.

Η λύση του γηπέδου τένις δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για τις εξής αιτίες: η χωρητικότητά του μπορεί να φτάσει και τις 10.000 με κάποιες μετατροπές, ανήκει σε μια έκταση στην οποία βρίσκονται και άλλα γήπεδα (συνολικά 16) που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ, ενώ εφόσον μπορεί να κλειστεί με θόλο στην οροφή του τότε θα είναι πολύ γρήγορα διαθέσιμο, σε αντίθεση με το ποδηλατοδρόμιο που χρειάζεται περισσότερες τροποποιήσεις.

Η πλευρά της ΚΑΕ είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πολιτεία και άμεσα αναμένονται εξελίξεις και αποφάσεις. Η διάθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες είναι δεδομένη και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ που βλέπουν να «ξεπαγώνει» για τα καλά ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί τον Μάκη Αγγελόπουλο εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x