Ευρώπη

Πρόλι: «Στα 7 εκατ. ευρώ το μπάτζετ της Αρμάνι»

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο πρόεδρος της Αρμάνι.

Μπορεί τα ρεπορτάζ να μιλούν για μπάτζετ άνω των 20 εκατ. ευρώ, αλλά ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, ισχυρίστηκε ότι είναι περίπου το… 1/3.

«Το μπάτζετ μας είναι 7 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τους φόρους. Βρισκόμαστε στα μεσαία στρώματα της Ευρωλίγκας σε αυτό το κομμάτι», δήλωσε, χωρίς πάντως να πείσει κανέναν.

Για το μέλλον του Σιμόνε Πιανιτζάνι και του ιδίου παρέπεμψε στο τέλος της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον Μάικ Τζέιμς. «Όσο βρίσκομαι στο Μιλάνο, δεν έχω δει καλύτερο παίκτη από τον Μάικ. Δεν είναι όμως ρομπότ. Αν του ζητάς να παίξει 30 λεπτά σε κάθε ματς και να κάνει αυτά που πρέπει σε όλα τα ματς, δεν μπορείς να κριτικάρεις την άμυνά του. Θέλουμε να προσθέσουμε έναν παίκτη που θα βελτιώσει την ομάδα και θα ταιριάξει με τον Τζέιμς».

Τέλος, έκανε γνωστή την πρόθεση της διοίκησης να «δέσει» τον Αρτούρας Γκουντάιτις, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που αναβάλει τη μεταπήδηση του Λιθουανού σέντερ στο ΝΒΑ. «Θέλουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Αρτούρας για ακόμα μία σεζόν και να μην αποχωρήσει από τώρα για τους Καβαλίερς», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x