Γενικά

Πρωταθλητής LSB 2019 o ΑΠΟΕΛ

Σε έναν εντυπωσιακό τελικό, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε των LasVegasUnknown και αναδείχθηκε πρωταθλητής στο 4ο Laconia Summer Basketours στον Δήμο Μονεμβασιάς.

Η ομάδα από τους Μολάους κατάκτησε τον τίτλο για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια, έχοντας στο δυναμικό της τους Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη (30π.), Αβραάμ Καλλινικίδη (13π.), Κωστή Εζόμο(28π.), Άντριου Ντάουερ (7π.) και Γιώργο Νάκη (15π.).
Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, που ήταν εκπληκτικός καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, αναδείχθηκε MVP 2019 και πρώτος σκόρερ με 138 πόντους.

Κυρίαρχος των αιθέρων στον διαγωνισμό καρφωμάτων ήταν ο Τόνι Ικλς των Las Vegas Unknown, προσφέροντας ένα ξεχωριστό σόου στο κοινό. Στο διαγωνισμό τριπόντων, νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Αθανασούλας που κυριάρχησε του περυσινού νικητή Γιώργου Τράμπαρη.

Πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού, πραγματοποιήθηκε το 30ο Τζάμπολ Αγάπης με τη συμμετοχή παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Μέρος στον ειδικό αγώνα έλαβαν επαγγελματίες.

Στο πλαίσιο του τελικού, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τον το μουσικοχορευτικό σύλλογο Μολάων «Οι Μύλοι». Επιπλέον, ο παλαιστικός σύλλογος Σπάρτης πραγματοποίησε επίδειξη πάλης στο Κλειστό των Μολάων.

Παρουσιαστές στο τελικό του 4ου LaconiaSummer Basketour ήταν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί από την Καλαμάτα, Γιώργος Πουλοπάτης και Κάλλι Κολόζι.


Τα αποτελέσματα:

(Μικρός τελικός) Δαιμονιά-Κάστρο Μονεμβασιάς 76-93
(Τελικός) ΑΠΟΕΛ-LasVegas Unknown 93-90

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x