Ελλάδα

Εκτός προπόνησης οι ξενύχτηδες στον Παναθηναϊκό!

Δεν προπονήθηκαν οι Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς, που... νυχτοπερπάτησαν στη Θεσσαλονίκη, πριν και μετά το τρίτο ματς με τον Άρη. Αναμένεται η ποινή τους, «παίζεται» η συμμετοχή τους αύριο.

Εστάλη το πρώτο «μήνυμα» προς τους ξενύχτηδες του Παναθηναϊκού.

Όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6, Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς δεν προπονήθηκαν σήμερα, σε μια πρώτη αντίδραση του -έξαλλου με το συμβάν- Αργύρη Πεδουλάκη, μετά την παραβίαση ωραρίου των τριών παικτών, οι οποίοι εθεάθησαν να «γλεντούν» τόσο παραμονές, όσο και μετά το τρίτο ματς με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Για την ώρα ουδείς γνωρίζει (ούτε μπορεί να προβλέψει) αν την Τετάρτη οι συγκεκριμένοι θα αγωνιστούν στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο «Άρτζι» σε συνεννόηση με την διοίκηση του τριφυλλιού, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιβολή προστίμου.

Μπορεί όλο αυτό το θέμα να έχει προκαλέσει αναστάτωση στο πράσινο στρατόπεδο, ωστόσο στον Εξάστερο προετοιμάζονται για νέα σκληρή μάχη με τον Άρη και αν μη τι άλλο θέλουν να τελειώνουν από τώρα την πρόκριση στους τελικούς της Α1, εκεί όπου πλέον περιμένει ο Ολυμπιακός.

Ο Νικ Καλάθης είναι μια χαρά, προπονήθηκε κανονικά σήμερα και αύριο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, μετά την αναγκαστική (λόγω ενοχλήσεων) απουσία του, την Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x