Euroleague

Ράντονιτς: «Ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες ο Παναθηναϊκός»

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ενθουσιασμός επικρατεί στον Ερυθρό Αστέρα μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μπασκόνια, σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος όμως εμφανίστηκε πολύ προσγειωμένος ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

«Αμέσως μετά το ματς με την Μπασκόνια, φύγαμε και φτάσαμε άυπνοι στο Βελιγράδι και τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε τι έγινε χθες, ώστε να μην μας επηρεάσει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερό μας κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου δεν θα είναι εύκολο», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο sold out:

«Το περίμενα. Η καυτή ατμόσφαιρα μας βοηθά πάντα και είναι σημαντική γιατί σε τέτοια παιχνίδια θέλουμε έξτρα δύναμη. Ελπίζω να το καταλάβουν αυτό οι παίκτες».

Για τον Παναθηναϊκό: «Αντιμετωπίζουμε τον πολλάκις πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος κάνει μία καλή σεζόν φέτος και πλέον είναι πιο δυνατός με τους Τζέιμς, Γκάμπριελ και Τζεντίλε. Στον πάγκο του είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, με καλά αποτελέσματα και υψηλές προσδοκίες».

Για το αν υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά και για τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς: «Σε αυτό θα μπορώ να απαντήσω μετά το τέλος της βραδινής προπόνησης της Τετάρτης, αλλά για της πρωινής ανήμερα του ματς. Ο Ντάνγκουμπιτς θα πρέπει να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Η υγεία είναι πολύ σημαντική για εμάς και γι’ αυτό θέλουμε ο Νεμάνια να επιστρέψει δυνατός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x