Euroleague

Ρεπέσα: «Εξαιρετικά δύσκολος ο αγώνας με Ολυμπιακό»

Δύσκολο έργο θεωρεί πως θα έχει ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Γιάσμιν Ρεπέσα, απέναντι στον Ολυμπιακό, στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα, στο ΣΕΦ (25/10, 21:00).

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (25/10, 21:00) την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η επικράτηση των «ερυθρολεύκων» με Παναθηναϊκό Superfoods και Εφές κάνουν τον Γιάσμιν Ρεπέσα να σκέφτεται πως έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο μπροστά του.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, είπε αρχικά για τη νέα δομή της ευρωπαϊκής διοργάνωσης: «Το να παίζεις σε τόσο υψηλό επίπεδο, με λίγη ξεκούραση, είναι νέο για όλους. Μοιάζει λίγο με τους αγώνες της εθνικής ομάδας, που οι αγώνες ήταν μέρα παρά μέρα, αλλά τουλάχιστον εκεί μέναμε στο ίδιο μέρος. Τώρα πρέπει να ταξιδεύουμε συνέχεια και δεν έχουμε πολύ χρόνο για προπονήσεις», και συνέχισε, λέγοντας για τον αυριανό αγώνα «η νίκη στην Κωνσταντινούπολη μας έδωσε αυτοπεποίθηση, αλλά η προσέγγισή μας είναι να παίζουμε έναν αγώνα τη φορά. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα σε καλή φόρμα, συνέτριψαν τον Παναθηναϊκό και την Εφές στην έδρα τους, τρέχουν πολύ και καλά. Τους ξέρουμε γιατί το ρόστερ είναι ίδιο και δεν έχει αλλάξει πολύ, κι έκαναν μόνο δυο προσθήκες, αυτές του Έρικ Γκριν και του Κεμ Μπιρτς. Για εμάς, μετά το ιδανικό μας ξεκίνημα αυτή τη σεζόν, είναι σπουδαίο να παίξουμε αυτό τον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα και να μετρήσουμε τους εαυτούς μας ενάντια στους καλύτερους, πρώτα στον Ολυμπιακό και μετά από δύο μέρες στη Ρεάλ».

Από την άλλη, ο Σίμον Κρούνοσλαβ ανέφερε: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζουμε στον Πειραιά κι επίσης έχουμε κι ένα σκληρό παιχνίδι μετά με τη Ρεάλ, στην έδρα μας, μετά από δύο μέρες. Μετά από τα πρώτα δύο παιχνίδια, είμαστε πεπεισμένοι πως βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο, έχουμε μια δυνατή ομάδα και ο στόχος μας είναι να δείξουμε σε όλους πως ανήκουμε στην ελίτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x