Ο «Σάλε» τόνισε πως ήταν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια της «Ένωσης» στην Ευρώπη και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επιτυχία τους. Στάθηκε στο πόσο καλοί σουτέρ είναι οι Ισπανοί, στις αλλαγές στην άμυνα, στα ριμπάουντ και τις έξυπνες επιλογές στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ δε θέλησε να σταθεί στην απώλεια της διαφοράς στην τελευταία επίθεση.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κέρδισαν ένα σημαντικό παιχνίδι. Για εμάς, υπήρχε μόνο η νίκη. Είναι δύσκολο να προετοιμάζεσαι για τέτοια παιχνίδια. Σε κάποιες στιγμές είδαμε πόσο επικίνδυνο είναι να τους αφήνουμε ελεύθερους.

Στη μία προπόνηση που κάναμε προσπαθήσαμε να παίξουμε με αλλαγές στην άμυνα. Στα τελευταία λεπτά πήραμε τα ριμπάουντ και αυτό ήταν θετικό. Στο τέλος, είχαμε έξυπνες επιλογές, εκτός από κάποιες επιλογές που ρισκάραμε δίχως λόγο και βάλαμε κάποιες σημαντικές βολές.

Η νίκη ήταν η πρώτη μας επιλογή και δεν στεναχωριέμαι που δεν καλύψαμε τη διαφορά. Καλή επιτυχία στην Εστουντιάντες, μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και εύχομαι καλή συνέχεια».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ