Ελλάδα

«Σεισμός συναισθημάτων για το ‘1968’»

Ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ και νυν προπονητής, Νίκος Τσοσκούνογλου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τα συναισθήματα που του προκάλεσε η ταινία «1968».

Αναλυτικά, ο Νίκος Τσοσκούνογλου μίλησε στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο για:

-τα συναισθήματά του από την ταινία «1968»: «Έγινε σεισμός και μέσα στο ‘Παλλάς’. Ήταν σεισμός συναισθημάτων, σεισμός συνένωσης… Δίπλα γίνονταν διαδηλώσεις για το νομοσχέδιο και εμείς είχαμε τις θύμησες από το παρελθόν. Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό, έκλαιγες. Ήρθαν οι παίκτες της ΑΕΚ και της Σλάβια. Αυτή η εικόνα ήταν ατελείωτη».

-τη γενιά του που διαδέχτηκε την ομάδα του 1968 στην ΑΕΚ: «Αυτοί οι παίκτες ήταν ήρωες για μας και εμείς ήμασταν διάδοχοί τους. Νομίζω ότι ήμασταν ευλογημένοι. Ήταν πολύ μεγάλο το βάρος, αλλά είχαμε την ατυχία να πέσουμε στον μεγάλο Ολυμπιακό του Γουλανδρή και μετά στον μεγάλο Παναθηναϊκό».

-το παράδειγμα που δημιουργεί η ΑΕΚ με αυτή την ταινία: «Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ιστορία και θα πρέπει να κάνει ένα μουσείο. Κι άλλες ομάδες επίσης… Εμείς, η ΑΕΚ, κάναμε το ξεκίνημα».

-το ποιον θεωρεί κορυφαίο Έλληνα παίκτη μπάσκετ: «Ο Κολοκυθάς αν έκανε την προπόνηση του Γκάλη και του Γιαννάκη, θα ήταν επιπέδου πάνω από το ΝΒΑ. Ήταν άρχοντας μέσα κι έξω από το γήπεδο. Σταμάτησε πολύ μικρός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x