Ελλάδα

Σενάριο για εθνική Κύπρου και Παππά

Την πρόθεση της κυπριακής ομοσπονδίας να «ντύσει» με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας τον Νίκο Παππά αποκαλύπτει ΜΜΕ από το «νησί της Αφροδίτης».

Επαφές με την πλευρά του Νίκου Παππά από την ομοσπονδία μπάσκετ της Κύπρου αποκαλύπτει ΜΜΕ από το «νησί της Αφροδίτης», προκειμένου ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Κύπρου.

Όπως υποστηρίζει το «balla.com.cy» ο παίκτης όχι μόνο γνωρίζει για την πρόθεση της ομοσπονδίας της Κύπρου, αλλά εμφανίζεται και θετικός ως προς αυτή την προοπτική και μάλιστα έχει δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο παίκτης διαθέτει κυπριακό διαβατήριο, καθώς η μητέρα του είναι Κύπρια και για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να απαιτηθεί ιδιαίτερα μεγάλος χρόνος για τα γραφειοκρατικά ζητήματα.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις με την εθνική Ανδρών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και συγκεκριμένα το 2010, όταν συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στην Κύπρο με προπονητή τότε τον Γιόνας Καζλάουσκας, οπότε το πλάνο να αλλάξει εθνική ομάδα δεν είναι και τόσο απλή διαδικασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x